Rođen 14.08.1972. u Puli gdje je završio srednju glazbenu školu „Ivan Matetić Ronjgov“ – smjer gitara i srednju elektrotehničku školu COUO ITK „Vladimir Božac“. Nakon toga diplomirao na Veleučilištu u Rijeci – smjer ekonomija – poduzetništvo na temu „Diskografija i poduzetništvo“.

Od 1990. do 2003. radi kao honorarni suradnik na HRT-u Radio Puli gdje 10 godina zajedno sa Renatom Pernićem i Branimirom Paićem terenski snima istarsku tradicijsku glazbu. 1994./95. radi u Zagrebu u studiju Rockoko sa Nikšom Bratošom i Zrinkom Tutićem. U svojoj dugogodišnjoj karijeri glazbenog producenta radio je sa mnogo renomiranih hrvatskih i inozemnih izvođača (Gustafi, Hladno Pivo, Darko Rundek Cargo Trio, Bambi Molesters, Chris Eckman, Terry Lee Hale, Goribor, Nola, Massimo, Arsen Dedić, Franci Blašković & Gori Ussi Winetou, The Chweger, Dogma, Jelena Radan, Kawasaki 3P, Zhel, My Body Moose, One Piece Puzzle, Viktorija Novosel, Manofon, FOB, Sara Renar…).

Zajedno sa Bambi Molestersima kao ton majstor bio je na turneji sa svjetski poznatom grupom REM po Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj.

Idejni je začetnik i realizator projekta 1947 – Hommage Sergiu Endrigu na kojem sudjeluje cijelokupna kulturna scena grada Pule te je za njega dobio i Porina.

Dobitnik je pet Porina (Hommage Sergio Endrigo 1947 – Razni izvođači, Gustafi – Rock album, Hladno Pivo – Alternativni album, Nola – Pjesma godine/Iznad oblaka, Darko Rundek Cargo Trio – Alternativni album) i Crnog Mačka za glazbenog producenta godine (Bambi Molesters).

Surađuje sa srednjom školom primjenjenih umjetnosti u Puli i djeluje u radnoj sobi „Pionir“ u Puli(Rojc), „Metro“ u Ljubljani, RSL „Luca“ u Novom Mestu.

Trenutno dovršava rad na projektu „Žurnada“- „Kantaduri“ na kojem je zajedno sa Mauriciom Ferlinom i Danieleom Pernićem zabilježio audio i video materijal još malog broja preostalih aktivnih i poluaktivnih izvođača istarskog tradicijskog pjevanja. Izdanje će sadržavati 2 audio CD-a i 1 video DVD uz bogatu opremu knjižice popraćene sa velikim brojem fotografija i tekstova.